Travel Travel tips

The Ultimate Female Packing List: Packing Light (FREE PRINTABLE)

{:en}

THE ULTIMATE FEMALE PACKING LIST

For me, packing is one of the stressful parts of travel. I always agonize over every little piece of clothing that goes into my backpack or suitcase and most of the times I bring more clothing (or toiletries) than I needed. I’m probably not the only one with ‘packing-stress’, so that why I created the ultimate female packing list for packing light. Of course you can add more on your female packing list, but these things are definitely the essentials!

Because I prefer to make list on paper and I know a lot of you prefer the same, I made a (free!) printable for you. It’s just in PDF file, so it’s easy to download. So definitely download this ultimate female packing list if you have a trip coming up!

Free printable: THE ULTIMATE FEMALE PACKING LIST

{:}{:nl}

THE ULTIMATE FEMALE PACKING LIST

Het meest stressvolle van reizen is voor mij toch echt het inpakken van mijn koffer of backpack. Ik twijfel altijd uren over wat ik aan kleding moet nemen en of ik alle handige gadgets voor op reis dit keer wel nodig ga hebben. Ook al wordt ik steeds beter in het verminderen van mijn bagage, nog steeds neem ik altijd teveel spullen mee. Ik ben waarschijnlijk niet de enige die de ‘inpak-stress’ kent en daarom heb ik een ultimate female packing list gemaakt. Een lijst met de echte essentials voor op reis, waardoor je nooit meer teveel meeneemt!

Deze paklijst kan je gratis downloaden als PDF bestand, zodat je tijdens het inpakken de lijst op papier erbij kan houden. Zo hoef je nooit meer te stressen wanneer je weer op reis gaat en zo kan de voorpret dus al beginnen.

Free printable: THE ULTIMATE FEMALE PACKING LIST

{:}

You Might Also Like

3 Comments

 • Avatar
  Reply
  Elke
  March 18, 2015 at 7:16 pm

  Handigg! :)

 • Avatar
  Reply
  Marielle
  August 3, 2016 at 9:17 am

  I love making lists too but packing in general is so hard so thanks for this list! I downloaded it :)

  • Marissa
   Reply
   Marissa
   August 6, 2016 at 3:30 pm

   Thanks for your comment! For me packing is also really hard!

  Leave a Reply